Jdi na obsah Jdi na menu

Mladí bajkeři vyjeli na první závody

10. 5. 2017

V neděli 23.4.2017 jsme zahájili sezónu MTB na Hanseeno Cupu, který se v letošním roce skládá z 5 závodů: 23.4. Staříč, 14.5. Hodoňovice, 18.6. Sviadnov, 17.9. Lubno a 30.9. finálový závod Pržno. 
Závod ve Staříči se jel za takřka aprílového počasí, kdy se střídalo slunečné počasí se sněhovými přeháňkami. Naši členové se ale neztratili a ve svých kategoriích se umístili následovně: Daniela Pěgřímová 2. místo ve straších žačkách, ve stejné kategorii byla Jana Cichá na 5. místě, Marek Cichy 4. místo v předžácích a Vlastimil Cichy 2. místo v open. 

 

V neděli 30.4. se v pěkném prostředí obce Zašová u Valašského Meziříčí, jel druhý závod Dětské tour Petra Sagana. Z těžkou, podmáčenou a bahnitou tratí se naši nejmladší v konkurenci českých a slovenských závodníků umístili následovně: Marek Cichy 16.místo v kat. malí chlapci, Jana Cichá 6.místo ve starších žačkách. 


V pondělí 1.5. jsme zahájili letošní seriál Valašský pohár 2017 úvodním závodem ve skiareálu Veselá u Valašského Meziříčí. Na tratích, kde nechyběly technické sjezdy i výjezdy, které jsou pro Valašský pohár samozřejmostí, jsme si užili závod za slunečného počasí. Po deštích z minulého týdne nechybělo ani bahýnko :-), takže se někteří i proběhli. V mládežnických kategoriích se Marek Cichy umístil na 20. místě a Filip Pěgřím na 9. místě. V mužích David Bulawa dojel na 11. místě a Vlastimil Cichy na 3.místě. 

 

Náhledy fotografií ze složky Valašský pohár 2017 - Valašské Meziříčí